Ha bizonytalan vagy, hogy milyen irányba indulj el, akkor a Marketing Tanácsadás szolgáltatásra van szükséged!

Miért érdemes eljönni egy ilyen konzultációra?

Z

Teljesen átvilágítjuk a céged és megnézzük, hogy mik jelenleg a gyenge pontok

Z

Rendbe tesszük az alapokat és erre már rá tudunk építeni egy működő stratégiát

Z

Egy részletes útmutatót fogsz a kezedbe kapni, amivel már sikeresen el fogsz tudni indulni a jó irányba

Kíváncsi vagy, hogyan fogod tudni Te is elérni a nagy áttörést?

Első lépésként üljünk le egy konzultációra személyesen (Budapesten), vagy beszéljünk skype-on és felállítunk egy stratégiát, hogy hogyan lehet a cégedben egy automatizált értékesítési rendszert létrehozni.

Mikor érdemes eljönnöd egy konzultációra?

Z

Van már egy koncepciód, amiből ki tudunk indulni

Z

Van már terméked, vagy szolgáltatásod, amit el lehet adni

Z

Tudod, hogy mi az az értékesítési tölcsér és nem ismeretlen a Landing-, és Sales Page fogalma

Z

Ha nem a kenyérre szánt utolsó forintjaidat akarod elkölteni a konzultációra

Nem igazán Neked való most a konzultáció:

Z

Ha nincs még semmilyen üzleti ötleted, értékesítési koncepciód

Z

Ha a marketingről azt sem tudod, hogy eszik, vagy isszák

Z

Ha gagyi a terméked és csak pénzzel akarod lehúzni az embereket egy jó marketinggel

Z

Ha fejfájást okozna kifizetni néhány órányi konzultációs díjat.

Mit kell tudnod a konzultációról?

Hol lesz a konzultáció?

A konzultációra két lehetőség van: személyesen, vagy skype-on.
Ha teheted, akkor nagyon ajánlom a személyes konzultációt, mert rengeteget fogunk ötletelni és rajzolni, csomó folyamatábrát fogok mutatni, amit viszont skype-on nem igazán lehet hatékonyan megvalósítani.
Ha külföldön, vagy távol vidéken élsz, akkor persze nincs más lehetőség, marad a skype. Ekkor ebből fogunk kihozni minél többet, hogy használható és működő megoldásokat kapj, amit rövid időn belül hadrendbe fogsz tudni állítani.

Mennyi időt érdemes rászánnod?

Ugyan lehetőség van 1 órás konzultációt is igénybe venni, de ez az idő sajnos nem elég túl sok mindenre.
Tapasztalataim alapján minimum 3 órát érdemes igénybe venni, akkor fogunk tudni olyan eredményt elérni a konzultáció végére, amivel Te is elégedett leszel.

Mivel kell készülnöd?

Megrendelés után ki kell majd tölteni egy felmérő űrlapot, ami alapján fel fogok tudni készülni a céged jelenlegi helyzetéből. Így a konzultációra már a kész megoldásokkal fogok tudni jönni.
Neked ezen kívül érdemes minden apró kérdést felírnod egy füzetbe, amikre szeretnél választ kapni, vagy akár pontos tervrajzokat, koncepció leírásokat is hozhatsz magaddal a konzultációra, így fogunk tudni fénysebességgel haladni.

Ki tartja?

A konzultációt én (azaz Csont Attila) fogom tartani. A főoldalon találsz némi bemutatkozó leírást rólam, érdemes végig futnod, ha még nem ismersz.
Röviden: én magam is vállalkozó vagyok (kb. 8 éve) és a mikrobizniszeimben folyton kutattam/kutatom a legjobban működő marketing megoldásokat. Nem egyetemi szemináriumokon találtam meg az online marketing legizgibb anyagait, hanem a kampányaim készítése során. Gyakorlat teszi a mestert és ez rám nagyon igaz.

Mennyibe kerül?

A konzultációra két csomagot dolgoztam ki: van egy 4 órás csomag 120.000Ft-ért, illetve egy 8 órás csomag 200.000Ft-ért. A cégedre, illetve kampányodra szabott legjobb tanácsaimat fogod megkapni, amikkel ennek a jelképes összegnek a többszörösét fogod tudni visszakeresni.

A MARKETING KONZULTÁCIÓT ITT TUDOD MEGRENDELNI


MINDEN SZÜKSÉGES INFÓT ITT MEGTALÁLSZ!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés kizárólag bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

Hogyan kapom meg a számlát?

A marketing tanácsadás díjának beérkezését követően emailben fogjuk elküldeni az eSzámlát. Az eSzámlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az eSzámlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

Mi fog történni megrendelés után?

A fizetést követően el fogunk küldeni egy űrlapot, amit ki kell majd töldened. Ha ezt az űrlapot kitöltöd, akkor ez alapján fel fogok tudni készülni a vállalkozásod jelenlegi helyzetéről és így a tanácsadás során már a kész gyakorlati tanácsokkal fogok tudni segíteni.

Hol lesz helyileg a margeting konzultáció?

Budapesten egy előre egyeztetett helyszínen fogjuk a tanácsadást megtartani, ami Neked is leginkább megfelel.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.